Τοπικά Νέα

Πρόβλημα με την αντιμετώπιση των κωνωποειδών στην Μεσσηνία;

Πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται με την καταπολέμηση των κωνωποειδών, αφού με Πράξη της Επιτρόπου «κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης με αντικείμενο «Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής περιοχές του αστικού συστήματος δήμων της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας για την τριετία 2018-2020, μεταξύ των συμβαλλομένων ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, και των ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΟΙΧΑΛΙΑΣ, ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με προϋπολογισμό 369.000 €».

Η εξέλιξη αυτή, προφανώς, δημιουργεί δυσμενή κατάσταση για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου ζητήματος, το οποίο συνδέεται με την ποιότητα ζωής και την υγεία, κυρίως.

Ο Δήμος Καλαμάτας, από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει αναφερθεί εγγράφως στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στη Διεύθυνση Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία είναι η εποπτεύουσα αρχή της διαδικασίας αντιμετώπισης των κωνωποειδών. Ύστερα απ’ αυτά και από πληροφόρηση που υπάρχει, έχει επιλεγεί ο δρόμος για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button