ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Πρώτο κουδούνι και αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων [εικόνες]

 

01


Τα πρωτάκια του δημοτικού, όπως πάντα, κέρδισαν τις εντυπώσεις!

573.744 μαθητές του δημοτικού, 293.000 του γυμνασίου, 210.000 λυκείου, αλλά και σχεδόν 150.000 δάσκαλοι και καθηγητές έδωσαν το παρών στους σημερινούς αγιασμούς ανά την Ελλάδα.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 σήμερα και το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε για χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα. Την τιμητική τους έχουν κάθε χρόνο τα πρωτάκια με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της νέας τους ζωής

Ο κληρικός πατήρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ τέλεσε τον επίσημο αγιασμό στο 1ο 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων και 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλιου Τριφυλίας κ. Ι Καλακαβούρα, δημοτικών συμβούλων, καθηγητών, γονιών και μαθητών.

Ο πατήρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ διάβασε προς τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου το μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου εν όψει της έναρξης των μαθημάτων.

Μετά τον αγιασμό ο κ. Καλκαβούρας μίλησε και ευχήθηκε στους μαθητές, δασκάλους και γονείς για την νέα σχολική χρονιά, μεταφέροντας ταυτόχρονα τις ευχές του δημάρχου Τριφυλίας κ. Κατσίβελα.

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Γιώργος Τσόπελας στον χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους μαθητές, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα «πρωτάκια» που για πρώτη φορά αποχωρίζονται την οικογένειά τους και εντάσονται στο σχολικό συγκρότημα.

Να ευχηθούμε και εμείς καλή χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

 

02

03

04

05

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button