Κόσμος

Πύθωνας σκότωσε 31χρονο που τον είχε για κατοικίδιο

Μπορεί να τον αποκαλούσε «το μωρό» του, ωστόσο ο πύθωνας που είχε ως κατοικίδιο φαίνεται να σκότωσε τον 31χρονο Ντάνιελ Μπράντον.

Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός από ασφυξία, μέσα στο σπίτι του στο Hampshire, τον Αύγουστο. Δίπλα στο σώμα του, έξω από τον χώρο όπου κανονικά ζούσε, είχε βρεθεί ένα από τα κατοικίδιά του, ένας θηλυκός αφρικανικός πύθωνας ονόματι Τάινι.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Μπράντον πέθανε εξαιτίας της Τάινι.

Σύμφωνα με το BBC, ο 31χρονος είχε φίδια για κατοικίδια επί 16 χρόνια και η Τάινι ήταν μόνο ένα από τα δέκα φίδια και τις 12 ταραντούλες με τα οποία μοιραζόταν το δωμάτιό του.

Η μητέρα του είπε πως είχε την Τάινι από τότε που ήταν τόσο μικρή που χωρούσε στο χέρι του, ποτέ δεν ένιωσε να απειλείται από εκείνη και γνώριζε πόσο δυνατή ήταν.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, τη νύχτα που ο γιος της έχασε τη ζωή του άκουσε έναν θόρυβο από το δωμάτιό του, αλλά νόμισε πως κάτι είχε πέσει ή κάτι είχε ρίξει εκείνος κατά λάθος. Αργότερα, τον βρήκε αναίσθητο και λίγο μετά ανακάλυψε και το φίδι τυλιγμένο κοντά του.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η Τάινι είχε σφίξει τον Νταν, τυλιγόταν γύρω του, δεν ξέρω σε ποιο βαθμό» περιέγραψε ο πατέρας του. Στη συνέχεια το φίδι κρύφτηκε, πιθανώς λόγω της πτώσης του άνδρα ή της αντίδρασής του.

Ωστόσο, ένας καθηγητής ειδικός στα ερπετά που εξέτασε τόσο την Τάινι όσο και το σπίτι της οικογένειας Μπράντον, υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο 31χρονος θα ήξερε πώς να ξετυλίξει έναν πύθωνα από γύρω του. Εξετάζοντας και το δέρμα που η Τάινι άλλαξε αργότερα, διαπίστωσε πως δεν είχε κανένα σημάδι από γρατζουνιά ή κάτι που πολύ πιθανό να της προκαλούσε ο 31χρονος προσπαθώντας να απελευθερωθεί από τον σφικτό εναγκαλισμό της.

gfgfhf

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button