Πολιτική

Π. Τατούλης: «Δικαιωμένοι για την υποστήριξη των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο»

«Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι γιατί υποστηρίξαμε πολιτικά ένα δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας, που είχαν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία η εξόφληση των δανειακών τους υποχρεώσεων θα γίνει με την ισοτιμία ευρώ – ελβετικού φράγκου που ίσχυε κατά την ημερομηνία εκταμίευσης των δανείων.
Αφού σημείωσε ο κ. Τατούλης ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου το Σεπτέμβρη του 2016 έλαβε την απόφαση να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου των δανειοληπτών αυτών, που αριθμούν περίπου τους 70.000, τόνισε ότι πρόκειται για μείζον ζήτημα, όχι μόνο οικονομικής διάστασης, αλλά κοινωνικής συνοχής, εφόσον διορθώνεται μια μεγάλη αδικία.
«Η περιφερειακή αρχή έχει αποδείξει το πραγματικό της ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά της στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των πολιτών. Στέκεται δίπλα τους και αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με βασικό γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, ανεξάρτητα αν έχει την αρμοδιότητα ή όχι» δήλωσε ο κ. Τατούλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button