Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης: «Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η οικογένειά της προσέλαβε τον ιδιωτικό ερευνητή Κώστα Σπύρου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα, δολοφονήθηκε.

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Σπύρου μιλώντας στην κάμερα του Star αποκάλυψε τα στοιχεία που έχει στα χέρια του μετά από έρευνα που διενήργησε στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή: «Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι;…H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή…Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο μετά και απο τις μαρτυρίες κυνηγών που ισχυρίζονται ότι μέχρι τις 4 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας.  Το τελευταίο στίγμα της άτυχης γυναίκας δόθηκε στις 13.45 το μεσημέρι
Δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

Όπως δηλώνει ο δημοσιογράφος του sinidisi.gr Νίκος Αγγελόπουλος, «υπάρχει ένα κενό δύο ωρών που θα πρέπει να εστιάσει η τοπική αστυνομία», η οποία, όπως δηλώνει, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σημαντικές ειναι οι καταθέσεις του πρώην συντρόφου της Ειρήνης αλλά και της συζύγου του. Οι αρχές ξεσκονίζουν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης γυναίκας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Ειρήνη είχε δανείσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον πρώην σύντροφό της, ένα μήνα πριν πεθάνει.
Η κάμερα ασφαλείας που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση

Τα στοιχεία από μία κάμερα ελπίζει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ότι θα ρίξουν «φως» στα αίτια του θανάτου της 44χρονης μητέρας σύμφωνα με το Star. Τα στοιχεία, τα έχουν ήδη παραλάβει αστυνομικοί, αλλά δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη το περιεχόμενό τους.

Για τον ίδιο λόγο υπάρχει συνεργασία με κλιμάκιο του Εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. που έχει πάει στην Αιτωλοακαρνανία από την Αθήνα. Από την Ασφάλεια Αγρινίου τονίζουν επίσης ότι «η υπόθεση δεν κλείνει ποτέ» και για τον ίδιο λόγο δεν έχει διαβιβασθεί ακόμη ο φάκελος της υπόθεσης στην Εισαγγελία.

newsbomb

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button