Τοπικά Νέα

Σαμαράς και Μητσοτάκης σήμερα στην Καλαμάτα

Η διήμερη περιοδεία του Προέδρου της ΝΔ που ξεκίνησε σήμερα στους νόμους Ηλείας και Μεσσηνίας λαμβάνει ξεχωριστή πολιτική σημασία, την ώρα που κορυφώνονται οι διπλωματικές διεργασίες για το όνομα της ΠΓΔΜ και ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος για το Σκοπιανό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί,να ξεκινάει το πρόγραμμα της εξόρμησης του από την Ηλεία, ωστόσο τα βλέμματα στρέφονται στην παρουσία του απόψε το βράδυ στη γενέτειρα του προκατόχου του Αντώνη Σαμαρά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο θα δώσει το παρών, αλλά οι δυο άνδρες θα δειπνήσουν μαζί. Με το ζήτημα του ονοματολογικού της γείτονος χώρας να κυριαρχεί στην πολιτική ατζέντα, το τετ α τετ των δυο ανδρών αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη της Καλαμάτας για την γιορτή της Υπαπαντής την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης που θα συνοδεύονται από τις συζύγους τους.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά από τον νόμο Ηλείας όπου και θα επισκεφθεί τη Βάρδα, τα Λεχαινά, την Ανδραβίδα, τη Γαστούνη, την Αμαλιάδα και τη Ζαχάρω, ενώ στις 19:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button