Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Σαρμαντζής: “Υπάρχει αίσθημα ανασφάλειας στα Φιλιατρά”- Θέμα Καλλικράτη έθεσε ο Παπαθεοδοσίου

2


Α.Τ. Φιλιατρών: Δεν έχει «κλείσει» το θέμα για τους κατοίκους των Φιλιατρων

Με αφορμή την χθεσινή συζήτηση για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Κοπανάκι οι δημοτικοί σύμβουλοι των Φιλιατρών, Δημήτρης Σαρμαντζής και Βασίλης Παπαθεοδοσιου «έκρουσαν» τον κώδωνα του κίνδυνου όσον αφορά το θέμα της ασφαλείς των κάτοικων των Φιλιατρών έπειτα από την κατάργηση του Α.Τ. της πόλης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών Δημήτρης Σαρμαντζής αμφισβήτησε τα στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας, που δείχνουν σχεδόν μηδενική εγκληματικότητα στην περιοχή, ενώ τόνισε το γεγονός πως το 60% της αστυνομικής δύναμης στη Μεσσηνία βρίσκεται στην Καλαμάτα. Μάλιστα, ανέφερε πως αστυνομικοί από τα τμήματα που έκλεισαν πήγαν στην Καλαμάτα, όπως στο νεοσύστατο τμήμα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Μιλώντας στο Σώμα, ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει αίσθημα ανασφάλειας στα Φιλιατρά και είναι διάχυτο, χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω τον κόσμο. Τουλάχιστον πέντε ληστείες έχουν έρθει στην αντίληψή μου και δεν ξέρω αν έχουν καταγραφεί από την αστυνομία. […] Εμμένουμε, για εμάς το θέμα παραμένει ανοιχτό».

Στην τοποθέτησή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου ανέφερε την αγωνία των κατοίκων των Φιλιατρών στο θέμα της ασφάλειας, προσεγγίζοντας όμως το θέμα από μια διαφορετική οπτική γωνία, κάνοντας λόγο για θέμα Καλλικράτη στην Τριφυλία.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαθεοδοσίου ανέφερε τα εξής: «Όσον αφορά την ασφάλεια στην Τριφυλία, δεν υπάρχει ασφάλεια, θα θρηνήσουμε θύματα, τα Φιλιατρά, οι πόλεις της Τριφυλίας δυστυχώς έχουν αλλοτριωθεί από ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Η ασφάλεια έχει δυο παραμέτρους, και την έκταση της ασφάλειας και την πληθυσμιακή έκταση. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην Τριφυλία όσον αφορά την Καλλικρατική ύπαρξη, δεν μπορώ να νοιαστώ εγώ για το γήπεδο του Κοπανακίου, όπως εσείς δεν μπορείτε να νοιαστείτε για το γήπεδο των Γαργαλιάνων, αρά εκ των πραγμάτων εδώ τίθεται θέμα Καλλικρατικής ύπαρξης, δομής, ευαισθησίας και συνέχειας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button