Αθλητικά

Σε δύσκολη θέση η Κυπαρισσία που παραμένει χωρίς διοίκηση

Σε επικίνδυνο σταυροδρόμι βρίσκεται η ομάδα της Κυπαρισσίας, καθώς και η δεύτερη γενική συνέλευση στις 25 Ιουνίου για την εκλογή νέας διοίκησης αποδείχθηκε άκαρπη.

Ετσι ορίστηκε νέο ραντεβού γι’ αυτή την Κυριακή στις 9 το βράδυ στο Διοικητικό Μέγαρο Τριφυλίας. Η τρίτη και τελευταία γ.σ. χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, μιας και αν δεν υπάρξει ούτε αυτή τη φορά ενδιαφέρον, τότε η ομάδα ενδέχεται ακόμα και να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής!

“Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας κρούει τον κώδωνα του ορατού κινδύνου να οδηγηθεί το σωματείο στην αφάνεια και τη διάλυση λόγω αδιαφορίας από το κοινωνικό σύνολο της πόλης”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Κυπαρισσίας και δείχνει το οριακό σημείο στο οποίο έχει περιέλθει. Οι ιθύνοντες καλούν λοιπόν τα μέλη και τους φίλους του ΑΟΚ να δώσουν το “παρών” προκειμένου να βγει διοίκηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Αγαπητά μέλη και φίλοι του Α.Ο. Κυπαρισσίας Σας ενημερώνουμε ότι και η δεύτερη στην σειρά Τακτική Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 απέβη άκαρπη λόγω μη απαρτίας. Γι’ αυτό και ορίζεται τρίτη και τελευταία Γ. Σ για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στις 21:00, στο Δημοτικό Μέγαρο Τριφυλίας. Υπενθυμίζεται πως πλέον δεν είναι απαραίτητη η απαρτία για να διεξαχθεί η Γ. Σ, η οποία θα έχει ως θέματα: 1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ Ο Α.Ο Κυπαρισσίας κρούει τον κώδωνα του ορατού κινδύνου να οδηγηθεί το σωματείο στην αφάνεια και την διάλυση λόγω αδιαφορίας από το κοινωνικό σύνολο της πόλης και προσκαλεί σε μαζική προσέλευση όλους όσους έχουν αληθινό ενδιαφέρον για να υπάρξει συνέχεια στο ιστορικό σωματείο μας.Την Δευτέρα το πρωί κανείς δεν θα δικαιούται να πει ότι δεν γνώριζε.Ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του”.

notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button