ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Σε εγκατάλειψη η περιοχή των Εργατικών κατοικιών Κυπαρισσίας

Σε εγκατάλειψη βρίσκεται η περιοχή των Εργατικών κατοικιών, 1 χιλιόμετρο έξω από την πόλη της Κυπαρισσίας καθώς τα αγριόχορτα…και τα φίδια βολτάρουν στις παρυφές του οικισμού ενώ αλγιεινή εικόνα παρουσιάζουν οι κάδοι και οι εσωτερικοί δρόμοι.

Παρότι διανύουμε τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης πριν το Πάσχα, οι κάτοικοι φροντίζουν καθαρίζοντας οικίες με τα προαύλια, αλλά τα πεζοδρόμια γύρω από τον οικισμό στην δυτική πλευρά του έχουν τεμαχιστεί από τα ζιζάνια, τα άγρια χόρτα με την πλημμελή καθαριότητα των χώρων.

Μάλιστα όπως λένε κάτοικοι «δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας» ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δει να βολτάρουν ακόμα και φίδια…

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Σε άλλα σημεία κοντά στο Κολυμβητήριο αλλά ιδίως στην νότια πλευρά οι κάδοι ξεχειλίζουν από απορρίμματα ενώ σε παρακείμενο πεζοδρόμιο υπάρχουν διάσπαρτα μπάζα.

Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι του οικισμού φροντίζουν όσο αντέχουν καλλωπίζοντας τις οικίες, αυτό εκτός του οικισμού δεν συμβαίνει. Τέλος σε αρκετά σημεία ο δημοτικός δρόμος έχει λακούβες με βαθουλώματα ενώ σε άλλα σημεία το οδόστρωμα έχει φουσκώσει.

Ας ευχηθούμε ότι ο Δήμος με τις αρμόδιες υπηρεσίες γιορτινές ημέρες που είναι θα φροντίσουν την περιοχή των εργατικών κατοικιών που μοιάζει ξεχασμένη…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button