Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Σε εορταστικό κλίμα η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών [εικόνες]

 

0


Μέσα σε ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα από συλλόγους, γονείς, εθελοντές, επίσημους και μαθητές σχολείων των Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών. Τη γιορτή συνδιοργάνωσαν η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλίας κ. Ανδρέας Μπουγάς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εθελοντές του ΚΕΦΙΑΠ, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν Μεσσηνίας, μαθητές των σχολείων των Φιλιατρών, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Λιακέα η οποία ευχαρίστησε το κοινό που παρευρέθηκε στην μικρή αυτή αλλά σεμνή εκδήλωση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή. Χαιρετισμούς απεύθυναν, ο Σεβασμιότατος Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ανέφερε πως η εκκλησία βρίσκεται πάντα στο πλάι τους και στις δοκιμασίες που περνούν και όχι μόνο τη σημερινή μέρα, ενώ ευχήθηκε σε όλους υπομονή και καλές γιορτές.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας στον χαιρετισμό του στάθηκε σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν τη λειτουργία του ιδρύματος, το σύλλογο αλλά και τους αφανείς ήρωες που συμβάλλουν αυτά τα παιδιά να παρουσιάζουν μία κοινωνικότητα. Κλείνοντας ανέφερε πως ο Δήμος Τριφυλίας θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε αυτή τη μονάδα όχι μόνο τις ημέρες των γιορτών αλλά διαρκώς.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο προσωπικό για τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργείας, τονίζοντας πως θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να  αναδειχτεί το ΚΕΦΙΑΠ ως κέντρο αποκατάστασης σύμφωνα με  τους όρους και τις προϋποθέσεις που λένε οι εγκύκλιοι και οι νόμοι. Ο κ. Μπέζος εξήρε την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Μητρόπολη Τριφυλίας & Ολυμπίας η οποία έχει εκφράζει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για όλες τις δομές υγείας της Τριφυλίας. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές του ΚΕΦΙΑΠ για την αγάπη που δείχνουν στα παιδιά.

Στη συνέχεια, μέλη του ΚΕΦΙΑΠ και μαθητές τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, μοίρασαν δώρα, ενώ μαθητές τους Γυμνασίου Φιλιατρών χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

1

3

4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button