Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Σε εφαρμογή οι μονοδρομήσεις στην Πύλο

04873b055826a61cbbc3e9967acdacc9_L


Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με μονοδρομήσεις άρχισαν να ισχύσουν σε δρόμους στην περιοχή γύρω από το λιμάνι της Πύλου μετά την εφαρμογή της πρόσφατης σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι αλλαγές που τίθενται σε ισχύ είναι οι εξής: μονοδρομούνται, η οδός Αναγνωσταρά με κατεύθυνση προς δυσμάς (και απαγόρευση στάθμευσης) και αφ’ ετέρου η οδός Τσικλητήρα με κατεύθυνση προς βορρά (και απαγόρευση στάθμευσης, επίσης). Ακόμα, πεζοδρομείται τμήμα της οδού Γεωργακοπούλου από την συμβολή της με την οδό Αναγνωσταρά καθώς και τμήμα της οδού Τσαμαδού έως την συμβολή της με την οδό Τσικλητήρα -λειτουργώντας έτσι ως ενιαίος πεζόδρομος. Οσον αφορά την τροφοδοσία των καταστημάτων, θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων από τις 6 έως και τις 10.30 το πρωί, όπως επίσης -για την εξυπηρέτηση του λιμένα- θα επιτρέπεται σε περιπτώσεις ανάγκης η είσοδος οχημάτων, «μετά από συνεννόηση με τη δημοτική αρχή και το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button