ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αλλοδαπός που βρέθηκε πεσμένος στο οδόστρωμα από άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων

 

03


Πρόκειται για 19χρονο Αλβανό ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στον Άγιο Σάββα στην Αθήνα.

Πολύ άσχημη εξέλιξη φαίνεται πως έχει το περιστατικό το οποίο έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην είσοδο των Γαργαλιάνων, κοντά στο ύψος της στροφής του ελαιουργείου «Λοντος», με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Γαργαλιάνων να ειδοποιούνται και να σπεύδουν στο σημείο όπου βρήκαν πεσμένο στο οδόστρωμα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έναν νεαρό άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ενώ φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Ο 19χρονος είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες στους Γαργαλιάνους για να εργαστεί ως εργάτης γης.

Ωστόσο, το ίδιο απόγευμα παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην υγεία του νεαρού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα, αρχικά στο Νοσοκομείο Τρίπολης και στη συνέχεια στον Άγιο Σάββα στην Αθήνα. Ο νεαρός από εκείνη την ημέρα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε από πτώση, ενώ τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι απαισιόδοξα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από τους άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button