ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Σε μια σεμνή και όμορφη τελετή ο Δήμος Τριφυλίας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

 

main


Με τιμή και ευχές η Βράβευση των 139 επιτυχόντων Τριφύλιων Μαθητών στα ΑΕΙ/ΑΤΕΙ.

Την γενιά του μέλλοντος, βράβευσε ο Δήμος Τριφυλίας το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Ιανουρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αλέκος Παπαδόπουλος” στην Κυπαρισσία. Με μια σεμνή τελετή, ο Δήμος θέλησε να τιμήσει με έπαινο τους μαθητές που διακρίθηκαν με την είσοδο τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας την περασμένη χρονιά. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από μαθήτριες και μαθητές όλο χαμόγελα για την επιτυχία τους, εκπαιδευτικοί χαρούμενοι και γονείς και συγγενείς συγκινημένοι.

Τα συγχαρητήριά τους, τους επαίνους τους και τις ευχές τους, έδωσαν στους επιτυχόντες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ενώ την παρουσιάση της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοτική υπάλληλος Σοφία Αλεξανδροπούλου. Χαιρετισμό προς τους φοιτητές απεύθυνε και ο καθηγητής Τηλέμαχος Γιαμαλάκης.

Χαρούμενη νότα στην εκδήλωση έδωσε η Φιλαρμονική Κυπαρισσίας όπου πριν την έναρξη των βραβεύσεων έπαιξε χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Η βράβευση ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών πλακετών αλλά και χρηματικών βραβείων στους τρεις πρώτους αριστεύσαντες επιτυχόντες επί συνόλου των Λυκείων του Δήμου μας. Η 1η τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ποσού 2.000 ευρώ, απονεμήθηκε στην φοιτήτρια Μαρία Καζάκου από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Η 2η τιμητική πλακέτα, και χρηματικό βραβείο ποσού 400 ευρώ, απονεμήθηκε στην φοιτήτρια Φωτία Γεωργοπούλου από το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων. Η 3η τιμητική πλακέτα, καθώς και χρηματικό βραβείο ποσού 250 ευρώ, απονεμήθηκε στον φοιτητή Γεώργιο Μπίτσικα – Κανελλόπουλο από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Στη συνέχεια έγινε η απονομή των τιμητικών πλακετών και αριστείων στους πρωτεύσαντες στις απολυτήριες εξετάσεις των σχολείων. Από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας στην Μαρία Καζάκου, από το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στονΑναστάσιο Τρόγκα, από το ΓΕΛ Φιλιατρών στην Ιωάννα Παναγιωτοπούλου και από το ΓΕΛ Γαργαλιάνων στην Κωνσταντίνα Ορλάντου. Τέλος, ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στους υπολοίπους επιτυχόντες.

Τις απονομές έκαναν, εκτός από τον Μητροπολίτη και το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τριφυλίας κ. Καλκαβούρας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αιμιλιανός Σεκλός, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πρώην αντιδήμαρχοι Κυπαρισσίας.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button