Τοπικά Νέα

Σε ΦΕΚ απαλλοτριώσεις για Φιλιατρινό φράγμα

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με τη δεύτερη συμπληρωματική αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων για το έργο «Κατασκευή φράγματος λεκάνης Φιλιατρινού Ν. Μεσσηνίας», η οποία ήταν σε εκκρεμότητα μέχρι τώρα.

Η απόφαση με τη σχετική απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου που υπογράφηκε στις 23 Μαΐου, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με ημερομηνία 13 Ιουνίου και αναφέρει: «Κηρύσσουμε τη δεύτερη συμπληρωματική αναγκαστική απαλλοτρίωση, για λόγους δημόσιας ωφέλειας και ειδικότερα για την κατασκευή του έργου “Κατασκευή φράγματος λεκάνης Φιλιατρινού Ν. Μεσσηνίας”, έκτασης συνολικού εμβαδού 47.335,62 μ2 στο Ν. Μεσσηνίας». Αναφέρει επίσης ότι «η απαλλοτρίωση κηρύσσεται υπέρ και με δαπάνη του Δημοσίου και θα καλυφθεί από τη ΣΑΕ 082/1 του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα από το έργο με Κ.Α. 2016ΣΕ08210105 και τίτλο “Κατασκευή φράγματος λεκάνης Φιλιατρινού Ν. Μεσσηνίας” με προϋπολογισμό υποέργου 754.801,34 ευρώ. Η απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

Κ.Μπ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button