ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς οι Γαργαλιάνοι – Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία! [εικόνες – βίντεο]

 

1


Σε εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κάλεσε τον κόσμο, μέτρησαν αντίστροφα και φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων.

Σε ρυθμό Χριστουγέννων και επίσημα η πόλη των Γαργαλιάνων από χθες το απόγευμα μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της πόλης. Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Η  φωταγώγηση του δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, η οποία νωρίτερα ξεκίνησε το μουσικό “ταξίδι” της στους δρόμους της πόλης, ενώ τα χριστουγεννιάτικα ακούσματά πλημμύρισαν την πλατεία των Γαργαλιάνων χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχίας με την χορωδία «Πολύμνια» να τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το τμήμα μπαλέτου του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων που χόρεψε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ευχές στους παρευρισκόμενους έδωσε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ανδρέας Ματθιουδάκης, με τον δήμαρχο Τριφυλίας κ Κατσίβελα στη συνέχεια να παίρνει το λόγο δίνοντας και αυτός με τη σειρά του τις καθιερωμένες ευχές, μετρώντας αντίστροφα προκειμένου να φωταγωγηθεί το δέντρο!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας,  εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Να σημειωθεί πως στην πλατεία υπήρχε και ένα ξύλινο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι το οποίο φιλοξένησε το bazaar συλλογών της πόλης των Γαργαλιάνων.

Δείτε εικόνες:

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button