Κόσμος

Σιάτλ: Μηχανικός έκλεψε αεροπλάνο από το αεροδρόμιο και συνετρίβη (Video)

Εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία απογείωσε χωρίς άδεια χθες Παρασκευή το βράδυ (τοπική ώρα) ένα αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα πριν συντριβεί στο νότιο Πάτζετ Σάουντ, τη λωρίδα της θάλασσας που βρέχει το Σιάτλ, ανακοινώθηκε από το αεροδρόμιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο αεροπλάνο δεν υπήρχαν επιβάτες και η λειτουργία του αεροδρομίου έχει αποκατασταθεί, προστίθεται στην ανακοίνωση του αεροδρομίου στο Twitter.

Δεν υπάρχει ένδειξη πως επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πιρς, ο Πολ Πάστορ.

Ο Πάστορ πρόσθεσε πως ο πιλότος φαίνεται πως έδρασε μόνος του και πιθανόν σκοτώθηκε κατά τη συντριβή. Διευκρίνισε πως πρόκειται για έναν 29χρονο που πιστεύεται ότι ήταν μηχανικός αεροπλάνων και ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Η αεροπορική εταιρεία Alaska Airlines ανακοίνωσε πως απογειώθηκε χωρίς άδεια ένα αεροπλάνο Q400 της αεροπορικής εταιρείας Horizon Air.

`

«Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις τις έχουμε», ανέφερε στο Twitter.

Δύο στρατιωτικά F-15 καταδίωξαν το αεροπλάνο, όμως δεν ενέχονται στη συντριβή, ανέφερε ο ενημερωτικός ραδιοσταθμός του Σιάτλ KIRO7.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button