Αθλητικά

Σκάει νέα «βόμβα» στη Super League – Κορυφαίο όνομα αφήνει στα κρύα του λουτρού την ομάδα του;

Θεωρείται ως ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές της φετινής Σούπερ Λιγκ και όχι άδικα, καθώς τα όσα έχει κάνει με τον Ατρόμητο, είναι εντυπωσιακά. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ντάμιρ Κάναντι, ο οποίος όχι μόνο διατηρεί την ομάδα του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά έχει φτιάξει και ένα σύνολο που αποδίδει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό και στον Ατρόμητο πιέζουν πλέον για την υπογραφή νέου συμβολαίου και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, επιθυμία στο Περιστέρι είναι να κλείσουν άμεσα την υπόθεση, αν γίνεται μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα τόσο γρήγορα, καθώς ο Αυστριακός τεχνικός, παρότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα του Περιστερίου, δεν δείχνει να βιάζεται. Περιμένει κάτι καλό από το εξωτερικό, αφού ξέρει πως μπορεί να μετουσιώσει σε μία… μεταγραφή τη φετινή πορεία του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάλιστα, ο Ντάμιρ Κάναντι έχει δεχθεί ήδη κάποια τηλέφωνα από ομάδες της πατρίδας του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τον έχουν πλησιάσει και ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο ίδιος σκέφτεται και την προοπτική της Αγγλίας, όμως είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει να βρει ομάδα στο νησί.

Στον Ατρόμητο, πάντως, θα πρέπει να τον πιέσουν για να πει το «ναι», ή να αρχίσουν να ψάχνουν για τον… επόμενο, ώστε να είναι έτοιμοι αν τελικά αποχωρήσει ο Αυστριακός τεχνικός, κάτι που μόνο απίθανο δε μοιάζει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button