Κόσμος

Σκότωσε τέσσερα παιδιά και αυτοκτόνησε

Ο δράστης δολοφόνησε τα παιδιά της φίλης του και τα δικά του ηλικίας από 1 έως 11 ετών

Τέσσερα παιδιά ηλικίας από 1 έως 11 ετών, εκ των οποίων τα δύο ήταν δικά του και τα άλλα δύο της φίλης του, σκότωσε ένας 35χρονος σε διαμέρισμα στο Ορλάντο της Φλόριντα, πριν αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Ο δράστης νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν αστυνομικό, που είχε κληθεί από την φίλη του δράστη. Ακολούθως διαπραγματευτές της Αστυνομίας επιχείρησαν να τον πείσουν να αφήσει τα παιδιά ελεύθερα και να παραδοθεί, ωστόσο σύντομα κατάλαβαν, ότι τουλάχιστον το ένα παιδί ήταν ήδη νεκρό. Τότε αποφασίσηκε να εισβάλουν στο διαμέρισμα, όπου βρέθηκαν νεκρά και τα άλλα τρία παιδιά, αλλά και ο δράστης, ο οποίος ήταν μέσα σε μία ντουλάπα.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γκάρυ Γουέιν Λίντσεϊ Τζούνιορ, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ενώ είχε σε βάρος του και καταδίκες για κλοπές και εμπρησμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button