ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Σοβαρό πρόβλημα στην εσωτερική τοιχοποιία στο κτίριο του Γυμνασίου Γαργαλιάνων – Έχει γίνει έλεγχος στατικής επάρκειας;

 

12


Το πρόβλημα εντοπίζεται στην αίθουσα Γ1 στον 1ο όροφο του κτηρίου.

Ένα ακόμη πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Γαργαλιάνων… σε ένα από τα παλαιότερα σχολικά κτίρια σε λειτουργία στο Δήμο Τριφυλίας. Πιο συγκεκριμένα, στην σχολική αίθουσα του Γ1 τμήματος τα σημάδια του προβλήματος της τοιχοποιίας είναι εμφανή, ενώ όλοι ανησυχούν για το τι μπορεί να συμβεί στο ενδεχόμενο σεισμικής δόνησης.

Οι συνθήκες στην τοιχοποιία του σχολείου αναδεικνύουν την εγκατάλειψή του, ενώ μαθητές και καθηγητές κινδυνεύουν από μία ενδεχόμενη «αποκόλληση» τοίχου!

 

Μαθητές, καθηγητές και γονείς ανησυχούν και αγωνιούν επειδή θεωρούν πως κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και απαιτούν άμεσα η δημοτική Αρχή Τριφυλίας να σκύψει στο πρόβλημα και να βρει λύση με παρεμβάσεις τεχνικών έργων πριν να είναι αργά.

Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα το οποίο προκύπτει βλέποντας αυτή την κατάσταση στην τοιχοποιία, πότε ήταν η τελευταία φορά όπου έγινε έλεγχος στατικής επάρκειας για να διαπιστωθεί η κατάσταση του κτιρίου;

 

1

2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button