Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Στο «Παπαγεωργίου» η 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της

Το ατύχημα έγινε το πρωί όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του στον επαρχιακό δρόμο Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς  – Το κοριτσάκι διέφυγε τον κίνδυνο όμως η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη διακομίστηκαν η 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της, που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο σήμερα το πρωί.

Το ατύχημα έγινε στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, που μεταφέρθηκαν αρχικά, Θεόδωρος Ρεβενάκης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά.

Στο νοσοκομείο έγιναν εξετάσεις και αξονική. Η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου αυτού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό.

Το 9χρονο κοριτσάκι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεβενάκη, υπεβλήθη σε εξετάσεις και σε αξονική , έγινε ορθοπεδική εκτίμηση και εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε και αυτή στο Παπαγεωργίου κατόπιν συνεννόησης με το αγγειοχειρουργικό και το παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου αυτού.

Σύμφωνα με το maxitis.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, μητέρα και κόρη απεγκλωβίστηκαν από όργανα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύονται στον θάλαμο ανάνηψης σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

troxaio_kilkis1
troxaio_kilkis2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button