Κόσμος

Σοκ: Βίασαν και σκότωσαν 5χρονη έξω από το σπίτι της

Ούτε η πιο αρρωστημένη φαντασία μπορεί να περιγράψει την κτηνωδία που επέδειξε ανθρωπόμορφο τέρας, το οποίο βίασε και σκότωσε παιδάκι μόλις πέντε ετών έξω από το σπίτι του.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό του βιασμού και της άγριας δολοφονίας ενός πεντάχρονου κοριτσιού συνέβη στην περιοχή Μπαΐα Μάρε της Ρουμανίας τη Δευτέρα το απόγευμα.

Το άψυχο σώμα της 5χρονης Εστέρα εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι της. Τη φρικτή ανακάλυψη έκανε η 23χρονη αδελφή της μικρής. Η 5χρονη βρέθηκε ημίγυμνη, γεμάτη μελανιές και οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι είχε υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση.

Μία μέρα νωρίτερα η μητέρα της την είχε στείλει να αγοράσει φαγητό και όταν επέστρεψε την άφησε να παίξει έξω από το σπίτι της μαζί με άλλα παιδιά. Ήταν η τελευταία φορά που είδε την κόρη της…

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ υπάρχουν αρκετοί ύποπτοι. Μεταξύ αυτών, και ένας άνδρας που εμφανίζεται ως ιερέας στα παιδιά και στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση αγοριών. Ο συγκεκριμένος αναζητείται για ανάκριση.

 

enikos

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button