Κόσμος

Σοκ στην Τουρκία: Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι του ο γιος του πρώην πρωθυπουργού

 

tourkos_734462455


Τουρκία από την είδηση του θανάτου του γιου του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, Μέχμετ Γιαβούζ Γιλμάζ. Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη σήμερα (16.12.2017) το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού εντοπίστηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι στο σπίτι του στην  περιοχή Beykoz. Ο θάνατος του 38χρονου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οφείλεται σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Ο Μέχμετ Γιαβούζ Γιλμάζ ήταν μόνος του όλο το βράδυ μέσα στο σπίτι του. «Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακες του στη μαρτυρία τους. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες χώρισε από την σύζυγο του μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο «τραγικός» πατέρας

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, έφυγε για την Κωνσταντινούπολη σε αεροπλάνο, αφού έμαθε τα τραγικά νέα, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σόυλου.

Ο Σόυλου είπε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα και ότι δεν μπόρεσε ακόμη να μιλήσει με τον Μεσούτ Γιλμάζ, αλλά μίλησε με τα αδέλφια του. Ο Σόυλου εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, 70 ετών, του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button