Αθλητικά

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε η αλλαγή στον κανονισμό, γλιτώνει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

Αφαίρεση έξι βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών στο νέο πρωτάθλημα θα είναι η νέα τιμωρία

Με έντεκα ψήφους υπέρ πέρασε στην συνεδρίαση της Λίγκας η αλλαγή στον κανονισμό για υποβιβασμό των ομάδων που δεν παίρνουν άδεια και κάπως έτσι φαίνεται να την… σκαπουλάρει ο Παναθηναϊκός.

Έτσι, η συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ άναψε… πράσινο φως για την παραμονή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Το παρών έδωσαν 15 ομάδες και απουσίαζε μόνο η Κέρκυρα, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες μόνο τυχαίο δεν ήταν! Οι απαιτούμενες ψήφοι για να περάσει η αλλαγή ήταν 11 και βρέθηκαν μετά την σχετική ψηφοφοεία! Συγκεκριμένα, υπέρ ψήφισαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και φυσικά το «τριφύλλι».

Κατά ήταν οι: ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Πλατανιάς ψήφισε αποχή.

Για να οριστικοποιηθεί η αλλαγή, θα πρέπει να την εγκρινεί και η ΕΠΟ (ενημερώθηκε για την απόφαση και θα καλέσει έκτακτο Δ.Σ για την εβδομάδα που έρχεται) κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί και μαζί με τον Παναθηναϊκό θα την… σκαπουλάρουν κι άλλες ομάδες που εξαιτίας της έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου, δεν θα έπαιρναν άδεια και θα υποβιβάζονταν.

Βαριές «καμπάνες» για τους μη αδειοδοτημένους!

Μπορεί η ποινή του υποβιβασμού να μην ισχύει πλέον, ωστόσο, οι νέες ποινές είναι αρκετές σοβαρές για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια! Συγκεκριμένα θα ξεκινούν το επόμενο πρωτάθλημα με -6 και με ελεγχόμενη απαγόρευση μεταγραφών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button