ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Στα άμεσα σχέδια του Δήμου η αντικατάσταση της οροφής του κλειστού γηπέδου Γαργαλιάνων και η κατασκευή αποδυτηρίων

 

147


Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα μέσω Περιφέρειας

Ο Δήμος Τριφυλίας θα εντάξει  στο πρόγραμμα του Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου την αντικατάσταση της προβληματικής οροφής του κλειστού γηπέδου των Γαργαλιάνων, ενώ αναμένεται να κατασκευαστούν και αποδυτήρια για το γήπεδο ποδοσφαίρου. Πρόκειται για δύο αιτήματα τα οποία απασχολούν όλους όσους αθλούνται ή ασχολούνται με τον αθλητισμό στην περιοχή των Γαργαλιάνων, καθώς όπως είναι γνωστό οι ποδοσφαιρικές ομάδες φιλοξενούνται στα αποδυτήρια του κλειστού με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός, ιδιαίτερα τις ημέρες που υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Όσο για την οροφή του κλειστού γηπέδου είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια όποτε βρέχει τα νερά σχηματίζουν λίμνες σε διαφορά σημεία του γηπέδου με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι επικίνδυνος.

Στις 85.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος αντικατάστασης της οροφή του κλειστού γηπέδου.

Για το θέμα αυτό μιλώντας στο gargalianoionline ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας είπε τα εξής: «Ο Δήμος είναι πάντα σε επιφυλακή για να βλέπει τι προσκλήσεις υπάρχουν όσον αφορά τις δυνατότητες χρηματοδοτήσεις. Πριν ανοίξει η πρόσκληση του ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών χώρων είχαμε προγραμματίσει να εντάξουμε το κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας στο πρόγραμμα του Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αφού άνοιξε η πρόσκληση επιλέξαμε να προχωρήσουμε το κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας ώστε να έχει πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση συν φωτοβολταϊκά, έτσι απελευθερώθηκε χώρος και κατά συνέπεια προχωράμε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και κάναμε αίτημα για αλλαγή της στέγης του κλειστού γηπέδου των Γαργαλιάνων, το οποίο ανέρχεται σε δαπάνη περίπου 85.000 ευρώ, καθώς και στην κατασκευή καινούργιων αποδυτήριων στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν με τις ομάδες και να ολοκληρωθεί πλήρως ο αθλητικός χώρος.  Είναι σε καλό δρόμο και πιστεύω θα το πέτυχουμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button