Ελλάδα

Στο Αγρίνιο έγινε το… παρκάρισμα της χρονιάς (Photo)

Ένα πούλμαν και κάμποσα ΙΧ συμπληρώνουν το πολύχρωμο μεταλλικό και τροχοφόρο ψηφιδωτό που δημιουργήθηκε επί της οδού Μαβίλη στην όμορφη συμπρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Το φαινόμενο αυτό το οποίο παρατηρείται εύκολα με γυμνό μάτι είναι ένα εντυπωσιακό πλέγμα από αυτοκίνητα, μιας και κάποιο σαΐνι οδηγός φαίνεται να πάρκαρε κάθετα ακριβώς στη μέση του δρόμου, πάνω στη διάβαση των πεζών.

Η πόλη του Αγρινίου εδώ και αρκετό καιρό διεκδικεί πολύ δυναμικά στις καρδιές μας μια ξεχωριστή θέση, ενώ κάποιος πιο πονηρεμένος θα μπορούσε να πει ότι η «καρέκλα» του νομού Ηλείας «τρίζει», μιας και ο ανταγωνισμός της μαγικότερης πόλης της ομορφότερης χώρας του κόσμου εντείνεται με το πέρασμα του χρόνου.

Πολλά αλλάζουν, άλλωστε, με το πέρασμα του χρόνου, εκτός από αυτό το παλιό λευκό ρενό κλιό, το οποίο φαίνεται ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου, την ώρα που η μέρα φεύγει, η νύχτα έρχεται, οι εποχές αλλάζουν, τον δρόμο τον περνούν αμάξια, ΙΧ, πεζοί, αλλά αυτό, εκεί, σταθερό, σημείο αναφοράς, τοπόσημο της πόλης, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς του Αγρινίου.

Πηγή: luben.tv

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button