ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

2ο Δημ. Σχολείο Γαργαλιάνων: Στο “ΦιλόΔημος ΙΙ” η συντήρηση του κτιρίου και η βελτίωση του προαυλίου

Με συνολικό προϋπολογισμό 150.000 ευρώ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ενέκρινε την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» σε πρόσκληση του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Η πρόσκληση αυτή αφορά στη χρηματοδότηση των Δήμων για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, καθώς και κάθε άλλης συναφούς δράσης, που στόχο έχει τη βελτίωση των υποδομών της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ύστερα από την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ι Κατσούλα εγκρίθηκαν,
– Η αποδοχή της χρηματοδότησης των 106.100 ευρώ στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» με τίτλο: «Επισκευή , Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων και Αύλειων Χώρων και λοιπές δράσεις»
– Η αποδοχή της χρηματοδότησης του έργου «Βελτίωση Προαυλίου Χώρου 2ου Δημ. Σχολείου Γαργαλιάνων και Επισκευή του Κτιρίου» με συνολικό προϋπολογισμό 150.000 ευρώ.
– Η κάλυψη του επί πλέον ποσού των 43.900 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button