Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Στρατόπεδο Καλαμάτας: Τοποθέτηση της Αντωνίας Μπούζα για τις δηλώσεις Καμμένου

μπουζα


Τοποθέτηση για τις δηλώσεις Καμμένου

Συνεχή είναι τα πλήγματα και η αναταραχή στην Ελληνική κοινωνία. Με αφορμή την απόφαση αναδιάταξης των στρατοπέδων στη Χώρα μας, διαφαίνεται πως πρόκειται για άστοχη πολιτική απόφαση που εκ των χρόνιων παλινωδιών, δεν παραπέμπει σε κάποιο συνολικό κοστολογημένο σχεδιασμό πάρα σε απόφαση του γονάτου, ενώ συγχρόνως, διεφθάρησαν εμμονές και εμπάθειες που προβληματίζουν.

Ο κ. Καμμένος στην επιχειρηματολογία του για τη δυσμενή εξέλιξη της υπόθεσης του ιστορικού στρατοπέδου Καλαμάτας, όπου ανατρέπονται πρόσφατες καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις περί παραμονής και συνέχισης της λειτουργίας του, κατά την προσφιλή του τακτική, επιλεγεί το δρόμο της λάσπης και της σπίλωσης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .

Η ατυχής ανάμειξη στην παράδοξη επιχειρηματολογία του κ. Καμμένου, του άξιου ποιμενάρχη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, διατρανώνει πως στη Χώρα μας ο πολίτικος πολιτισμός και η σοβαρότητα, αποτελούν οριστικά παρελθόν και στο βωμό της απόσεισης ευθυνών και παραπληροφόρησης, δυστυχώς όλα γίνονται πλέον!

Αντωνία Μπούζα

Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button