Τοπικά Νέα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την πατροκτονία της Μάνης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο της Μεσσηνιακής Μάνης από την οικογενειακή τραγωδία με θύμα έναν 56χρονο και για την οποία σιγά σιγά γίνονται γνωστές αρκετές λεπτομέρειες.

Ηταν γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας 35χρονος στον Αγιο Νικόλαο της Δυτικής Μάνης περιέλουσε με πετρέλαιο και βενζίνη τον 56χρονο θετό πατέρα του και τον έκαψε. Στο σπίτι εκείνη την ώρα ήταν η μάνα του δράστη, μια θεία του και ένας οικογενειακός φίλος, αλλά δεν πρόλαβαν να σώσουν τον 56χρονο, ο οποίος ήταν ανάπηρος και δεν περπάταγε. Ο 35χρονος έκανε το ίδιο και στη μάνα του, όμως εκείνη έτρεξε και του ξέφυγε.

Οπως μάθαμε, ο δράστης έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και βγήκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ κατηγορούσε τους γονείς του για ό,τι περνούσε. Διαφορές όμως φαίνεται ότι είχε και με έναν συγχωριανό του, του οποίου προσπάθησε να κάψει το σπίτι, αλλά πρόλαβε ο ιδιοκτήτης και την έσβησε. Στην προσπάθειά του μάλιστα να την σβήσει έπαθε ελαφρά εγκαύματα στο πόδι και διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο 35χρονος μετά από όλα αυτά πήγε μόνος του και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη, και συνελήφθη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button