Τοπικά ΝέαΧώρα

Συγκλονισμένη η Χώρα από τους δύο νέους που έχασαν την ζωή τους – Αύριο η κηδεία

93100


Βαρύ το κλίμα σε όλη την Χώρα όπου έμεναν οι δυο νέοι που έχασαν τη ζωή τους χθες το απόγευμα, Δευτέρα 15 Αυγούστου, όταν η μηχανή όπου επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο λίγο έξω από τη Γιάλοβα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Η τραγική είδηση του θανάτου των δύο νέων έχει συγκλονίσει κι έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία όχι μόνο της Χώρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πυλίας και της Τριφυλίας. Απαρηγόρητοι οι γονείς, τα αδέλφια και οι συγγενείς, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει.

Η κηδεία των δύο νέων σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει, ταυτόχρονα, αύριο το πρωί στις 11 στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Χώρα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια

Το προανακριτικό έργο το έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλου ενώ ο 44χρονος ημεδαπός οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο προσέκρουσε η μηχανή έχει ήδη δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Πύλου. Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στην Κόρινθο προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

*φωτό αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button