Viral

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με ρόδα φορτηγού που πάτησε το κεφάλι μοτοσικλετιστή

Πολλά είναι τα βίντεο από δρόμους παγκοσμίως που δείχνουν είτε την απερισκεψία των οδηγών που καταλήγει σε σοβαρά τροχαία είτε ενέργειες στο δρόμο που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν λογικές, αλλά, ευτυχώς, δεν στοιχίζουν περισσότερο στους πρωταγωνιστές.

Ένας μοτοσικλετιστής από την πόλη Κάιντα στις Φιλιππίνες ανήκει και στις δύο παραπάνω κατηγορίες. Ο άνδρας είχε τη φαεινή ιδέα να προσπεράσει φορτηγό από δεξιά σε ελάχιστο χώρο. Ο χώρος μεταξύ πεζοδρομίου και φορτηγού ήταν ελάχιστος με αποτέλεσμα ο αναβάτης να χάσει την ισορροπία του.

Ο άνδρας βρίσκεται σε κλάσματα δευτερολέπτου στην άσφαλτο, το μηχανάκι οριζοντιώνεται και η πίσω ρόδα του φορτηγού περνάει… πάνω από το κεφάλι του μοτοσικλετιστή!

Εκείνος τρομαγμένος σηκώνεται ενώ η εικόνα με το κράνος στο κεφάλι του να έχει κονιορτοποιηθεί είναι σοκαριστική. Το κράνος του έσωσε τη ζωή καθώς μπορεί να βγήκε με μία διάσειση και ένα σπασμένο χέρι, αλλά η ζωή του δεν μπήκε σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button