Αστυνομικά

Συλλήψεις στην Καλαμάτα για ναρκωτικά και κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (10.2.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, δύο (2) 18χρονοι και ανήλικος και ένας (1) 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -19,6- γραμμαρίων, καθώς και δύο (2) τσιγαριλίκια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Παράλληλα συνελήφθησαν, χθες (10.2.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαποί, 35χρονος, υπήκοος Μαρόκου και 39χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπού, τα οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button