Αγροτικά

Συνολικά 412 είναι φέτος τα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων ΟΣΔΕ

Από τις 107 πύλες (Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων) που υπήρχαν το 2015 και αποτελούσαν ουσιαστικά τρεις ομάδες, μέσα σε τρία χρόνια, φτάσαμε φέτος τις 412, μετά και την ολοκλήρωση της β΄ φάσης αξιολόγησης των επιπλέον ΚΥΔ, που πιστοποιούνται αυτές τις μέρες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για να μπορούν να υποδέχονται, να καταχωρούν και να ολοκληρώνουν αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης (δηλώσεις ΟΣΔΕ). Οι τρεις ομάδες ήταν τα υποκαταστήματα της εταιρείας Gaia Επιχειρείν και των συνεργαζόμενων συνεταιρισμών με αυτήν, οι συνεταιριστικές οργανώσεις της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ και οι ιδιώτες μελετητές-γεωπόνοι. Το «παιχνίδι» ουσιαστικά άνοιξε τόσο ως προς το συνεταιριστικό κομμάτι όσο και ως προς τους ιδιώτες και τα γεωπονικά γραφεία.

«Αυτό το άνοιγμα είναι σε όφελος των αγροτών», σχολίασε κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

«Δεν έχει γίνει ίσως κατανοητό, αλλά έχει μεγάλη σημασία», είπε και συμπλήρωσε: «Όταν αναλάβαμε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, οι πύλες υποδοχής των δηλώσεων των αγροτών ήταν 107. Σταδιακά έχουν τετραπλασιαστεί, φτάνοντας, στην εφετινή διαδικασία, τις 412. Όπως αντιλαμβάνεστε το παιχνίδι έχει ανοίξει προς όφελος πάντα των αγροτών.»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button