Τοπικά Νέα

Συνωστισμός «γαλάζιων» μνηστήρων για το Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Έντονος φαίνεται να είναι ο ανταγωνισμός στην κομματική αρένα της γαλάζιας παράταξης στην Τριφυλία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», καθώς οι υποψηφιότητες για το Δήμο Τριφυλίας φτάνουν τις τέσσερις!

Η πρώτη υποψηφιότητα έχει γίνει γνωστή εδώ και μήνες και δεν είναι άλλη από αυτή του νυν δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα. Όσο για τις υπόλοιπες τρεις έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, ωστόσο κάνεις δεν θέλει να βγει ακόμη μπροστά για να μην «κάψει» την υποψηφιότητα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ορισμένοι από τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης να δηλώνουν έτοιμοι για την διεκδίκηση της δημαρχίας!

Αυτό που γίνεται αντιληπτό από το παρακάτω δημοσίευμα είναι πως η ηγεσία της ΝΔ δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει για το ποιο πρόσωπο θα στηρίξει (αν θα το κάνει) ή σε ποιο θα «κλείσει» το μάτι. Σε κάθε περίπτωση το κόμμα θα πρέπει να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» αφού το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

Μνηστήρες στην Τριφυλία

Πολύ σύντομα θα κληθεί η Πειραιώς να βρει την άκρη στον Δήμο Τριφυλίας για το πρόσωπο που θα κατέβει υποψήφιος με τη «γαλάζια» στήριξη το 2019, καθώς, μέχρι στιγμής, εκτός του νυν Δημάρχου, Π. Κατσίβελα, εμφανίζονται ακόμα τρία στελέχη από τον χώρο της Ν.Δ. που σκοπεύουν να είναι υποψήφιοι. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Π. Κατσίβελας κάνει τους σχεδιασμούς του χωρίς να υπολογίζει την πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του, οι οποίοι έχουν χαράξει ξεχωριστές πορείες, με ορισμένους να δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τη δημαρχία.

*Δημοσιεύτηκε στο SECRET των “Παραπολιτικών”

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ.

  2. Πετάχτηκαν πάλι οι γνωστοί, που έχουν και άποψη. Ο ένας και μοναδικός επικεφαλής πρέπει να είναι ο κος Κατσίβελας, ο Δημαρχός μας και να συμπορευθούν όλοι μάζι του. Να βγεί με την απόλυτη πλειοψηφία και να συνεχίσει το έργο του μαζί με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και 4-5 Μεσσήνιους Νεοδημοκράτες βουλευτές με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button