ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Συστάσεις και προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους της Τ.Κ. Μαραθόπολης για τα απορρίμματα

marathopoli


Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το οποίο εξέδωσε το “Αποκεντρωμένο Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δ.Ε. Γαργαλιάνων”, και υπογράφει ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κατσούλας γίνονται συστάσεις όσον αφορά τον τρόπο που θα πρέπει να συσκευάζονται τα απορρίμματα αλλά και το σημείο που θα πρέπει να τοποθετούνται. Μάλιστα, για όσους δεν τηρήσουν τα προβλεπόμενα υπάρχουν προειδοποιήσεις για την εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας όπου προβλέπει «καμπάνες».

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι τοποθετήθηκαν 10 νέοι κάδοι απορριμμάτων εντός του οικισμού Μαραθουπόλεως. Οι κάτοικοι υποχρεούνται όπως γνωρίζουν το πρόγραμμα αποκομιδής του Δημου: Kάθε Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο. Oφείλουν να έχουν συσκευασμένα τα απορρίμματά τους σε ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους τους oποίους να τοποθετούν μέσα στον κάδο μηχανικής αποκομιδής που ο Δήμος έχει τοποθετήσει τον δρόμο τους.

Ο Δήμος πλέον δεν θα παραλαμβάνει τα απορρίμματα από πόρτα σε πόρτα και όσοι δεν τηρούν τον κανονισμό και τοποθετούν σκουπίδια έξω από τους κάδους θα τιμωρούνται με πρόστιμο, όπως ορίζει ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να μας κάνει γνωστό ο δήμος εάν το απορριμματοφόρο που κάνει την αποκομιδή στη Μαραθόπολη εμπίπτει στον ίδιο κανονισμό καθαριότητας, καθώς κάθε φορά που περνά από την κοινότητα της Μαραθόπολης κάτοικοι και επαγγελματίες βγαίνουν με τις σκούπες και τα λάστιχα για να καθαρίσουν τις βρομιές που αφήνει πίσω του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button