Ελλάδα

Τάσος Αρνιακός: Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα 2018

Πώς θα κυλήσει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Με τι καιρικές συνθήκες θα σουβλίσουμε αρνί – Ο Τάσος Αρνιακός απαντά

Λίγες ημέρες έμειναν για το Πάσχα και οι περισσότεροι ετοιμάζονται για… διακοπές! Το ερώτημα, ωστόσο, είναι τι καιρό θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, έκανε μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό που θα επικρατήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, ο καιρός φαίνεται ότι θα παρουσιάσει βελτίωση από την Πέμπτη (29/03/2018), με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Μάλιστα, την Κυριακή των Βαΐων στην Αθήνα δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να δείξει ακόμα και 24 βαθμούς Κελσίου.

«Αν και είναι νωρίς ακόμα για την πρόβλεψη του καιρού του Πάσχα, διότι απέχουμε περίπου 15 ημέρες, εντούτοις η πρώτη εκτίμηση δείχνει βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη (29/03/2018)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Σύμφωνα με την εκτίμησή του, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες, ενώ το φαινόμενο της σκόνης από την Αφρική θα περιοριστεί και σιγά – σιγά θα τερματιστεί. «Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Μάλιστα στην Αθήνα την Κυριακή των Βαΐων ο υδράργυρος ενδεχομένως να αγγίξει ακόμα και τους 24 βαθμούς Κελσίου» είπε στο Newsbomb.gr κ. Αρνιακός.

«Ηλιόλουστες προβλέπονται και οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή του Πάσχα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνονται περισσότερες νεφώσεις και πιθανές βροχές το μεσημέρι και τα απόγευμα στα ηπειρωτικά» κατέληξε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button