ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Τέλος η αγωνία για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου Γαργαλιάνων – Χαμόγελα αισιοδοξίας!

 

Untitled-1


Αρκετοί ήταν και φέτος οι μαθητές των Γαργαλιάνων που αρίστευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και είδαν σήμερα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους να τοποθετούνται ανάμεσα στους πρώτους στο σχολείο τους.

Αγωνία τέλος και για τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων καθώς μετά την ανακοίνωση των σημερινών αποτελεσμάτων των βάσεων 2017 οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν να κάνουν σχέδια για την φοιτητική τους ζωή. Ανάμεσα στους μαθητές που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους υπήρχαν και κάποιοι που δεν είχαν την αγωνία των συμμαθητών τους καθώς με τα μόρια που είχαν συγκεντρώσει ήταν σχεδόν σίγουροι για την επιτυχία τους.


Παναγιώτης Αργυρόπουλος: 18.262 μόρια

19650447_10155511798733566_2060554103_o

Ήθελα οδοντιατρική, αλλά με τα περυσινά δεδομένα δεν την πιάνω, ωστόσο αν πέσουν οι βάσεις πιάνω την Φαρμακευτική. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς δίνω για δεύτερη χρονιά φέτος και τα θέματα σε σχέση με πέρυσι ήταν ποιο δύσκολα.


Νικολακόπουλος Κων/νος Στυλιανός: 18.199 μόρια

2

Μπορώ να πω να πω σε ότι αφορά τα μαθήματα του προσανατολισμού ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ωστόσο στην έκθεση, που υπάρχει πάντα μια απροσδιοριστία, επιβεβαιώθηκε και φέτος. Στόχος ήταν ιατρικές, φαρμακευτικές και οδοντιατρικές σχολές, τώρα αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την προϋπόθεση ότι θα πέσουν οι βάσεις.

Βασιλική Τεριζάκη: 17.228 μόρια

3

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την επίδοση μου στις εξετάσεις. Κατάφερα να συγκεντρώσω 17.228 μόρια. Πρώτη μου επιλογή ήταν η φαρμακευτική όμως πιάνω την δεύτερη επιλογή μου που είναι το χημικό!


Ελένη Τριανταφυλλοπούλου: 17.129 μόρια

123

Είμαι στη θεωρητική κατεύθυνση και συγκέντρωσα 17.129 μόρια! Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση μου. Ως πρώτη επιλογή έχω την ψυχολογία όμως σκέφτομαι και άλλες εναλλακτικές.


Σοφιανός Λίτσας: 13.200 μόρια

4

Τα πήγα όπως τα επίμενα, εκτός από την έκθεση που με έριξε λίγο. Τα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα φέτος. Στις προτιμήσεις μου είναι η σχολές μηχανολόγων μηχανικών ή ηλεκτρολόγων μηχανικών, πιστεύω ότι αν πέσουν οι βάσεις θα τα καταφέρω.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button