Αστυνομικά

Τέσσερις συλλήψεις στη Μεσσηνία

  • Συνελήφθη χθες (22.3.2018) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, μια 38χρονη, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθησαν χθες (22.3.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο άτομα, ηλικίας 22 και 40 ετών , γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι με μήκος λάμας 30 εκατοστών, καθώς και δύομμπαταρίες οχημάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη χθες (22.3.2018) το απόγευμα, στην Πύλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου – Νέστορος, ένας 45χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
  • Εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία περίπτωση απάτης, σε βάρος γυναίκας, που είχε γίνει την 14.3.2018, στην Τρίπολη. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button