Πολιτική

Τα πρώτα ονόματα για τα ψηφοδέλτια του «Κινήματος Αλλαγής» στη Μεσσηνία

Μπορεί η πολιτική επικαιρότητα να κινείται σε “καλοκαιρινούς” ρυθμούς, ωστόσο, στο «Κίνημα Αλλαγής» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων των επόµενων εθνικών εκλογών, προκειμένου να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν πιθανές πολιτικές εξελίξεις.

Μάλιστα, στο προχθεσινό διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο που συνήλθε στην Καλαμάτα ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα που προτείνονται για υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια σειρά από στελέχη ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη του σταυρού.

Πολύ πιθανό να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο οι Παναγιώτης Αλευράς, Μενέλαος Γερονικολός, Τάκης Αναστόπουλος, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Γιώτα Σβερκούνου – Τσαούση, Γιάννης Πάζιος, Γιώργος Κατσούλης και Αρις Αλεξόπουλος, ωστόσο αυτό που έγινε γνωστό είναι πως στην κατάθεση προτάσεων για υποψηφίους θα συμμετέχουν και οι Τοπικές Οργανώσεις.

Σίγουρα αναμένεται να διαμορφωθεί ένα άκρως ενδιαφέρον «µωσαϊκό» πιθανών υποψήφιων βουλευτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button