Lifestyle

Τα ρούχα σας μυρίζουν τσιγάρο; Οχι πια, βρήκαμε το κόλπο

Οι οσμές από το τσιγάρο μπορεί να μην ενοχλούν τον ίδιο τον καπνιστή που τις έχει συνηθίσει αλλά σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για αυτούς που βρίσκονται κοντά του και καπνίζουν. Η χαρακτηριστική μυρωδιά της νικοτίνης εισχωρεί ακαριαία στα μαλλιά αλλά και στα ρούχα.

Μιλώντας για ρούχα, μπορείτε να εξαφανίσετε την ενοχλητική οσμή του τσιγάρου από αυτά με απλούς, ανέξοδους και αποτελεσματικούς τρόπους.

  • Βάλτε το ρούχο που μυρίζει σε μία πλαστική σακούλα και να προσθέσετε μέσα στη σακούλα μερικά χαρτάκια αρωματισμένα με αιθέρια έλαια. Αφήστε τα εκεί για μερικές ώρες και το ρούχο σας θα μυρίζει πολύ καλύτερα.
  • Βάλτε στη ντουλάπα σας λίγα γαρύφαλλα ή λίγη κανέλα.
  • Σε μια λεκανίτσα βάλτε 1 κουταλάκι αμμωνία και περίπου 1 λίτρο νερό. Στην συνέχεια, περάστε τα ρούχα που μυρίζουν με αυτό το διάλυμα και η οσμή θα έχει εξαλειφθεί.
  • Σε μια πλαστική σακούλα ρίξτε τα ρούχα που μυρίζουν τσιγάρο, 2 κουταλιές μαγειρική σόδα και μαλακτικό ρούχων. Ανακινήστε τη σακούλα, μέχρι να καλυφθούν τα ρούχα από το μείγμα που έχετε φτιάξει. Αφήστε τα ρούχα λίγη ώρα και στην συνέχεια προχωρήστε στην πλύση τους.

Να θυμάστε: Μην βάζετε ρούχο που μυρίζει τσιγάρο στα άπλυτα. Η οσμή θα μεταφερθεί και στα υπόλοιπα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button