Επανήλθε το Facebook που είχε πέσει παγκοσμίως -Οργιάζουν οι φήμες για το τι συνέβη

 

faps708


Λ

ίγο μετά τις 8 το πρωί, εκατομμύρια χρήστες σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να μπουν στο Facebook, ούτε στο Instagram. Χρειάστηκε να περάσει μια ώρα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, και ενώ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πρόβλημα, οι φήμες και τα σενάρια οργιάζουν και μιλούν ακόμη και για επιθέσεις τρομοκρατών, τζιχαντιστών κ.λπ.! Νωρίτερα, τo Ιnstagram εξέδωσε σύντομο μήνυμα στο Τwitter γράφοντας πως εργάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα, ενώ σιγήν ιχθύος τηρεί το Facebook για το πρόβλημα.

Στο Τwitter, δεκάδες μηνύματα από όλο τον κόσμο αναφέρονται στο πρόβλημα ενώ κάποιοι αστειεύονται γράφοντας RIP Facebook. Oποιος προσπαθούσε να συνδεθεί με το Facebook έβλεπε την παρακάτω εικόνα στην οθόνη.

Αναμένοντας να επανέλθουν τα δυο δημοφιλέστατα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες εκτονώνονται στο Τwitter και προσεύχονται να μην «πέσει» και αυτό. Δεν λείπουν βέβαια και οι προτροπές: «Ωραία, το Facebook έπεσε, ευκαιρία να ζήσουμε λίγο πραγματικά».