Η Microsoft γιορτάζει τα 25 χρόνια Πασιέντζας

 

i-microsoft-giortazei-ta-25-xronia-pasientzas.w_l


Το Solitaire, η γνωστή σε όλους Πασιέντζα, το εμβληματικό παιχνίδι της Microsoft πρωτοεμφανίστηκε ακριβώς πριν από 25 χρόνια.

Η εταιρεία, θέλοντας να τιμήσει την επέτειο του δημοφιλούς παιχνιδιού, ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλάβει μια φρεσκαρισμένη παραλλαγή της στην επερχόμενη έκδοση των Windows 10, πέρα από το Candy Crush Saga και θα συνοδεύσει την επανέκδοσή της και με ένα ακόμα γεγονός.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog των Windows, η εταιρεία πρόκειται να διοργανώσει ένα παγκόσμιο τουρνουά που θα ξεκινήσει από ένα πρωτάθλημα εντός της εταιρείας για να αναδείξει τους καλύτερους παίκτες, οι οποίο στη συνέχεια θα συναγωνιστούν με την αφρόκρεμα των φανατικών του παιχνιδιού από όλον τον κόσμο.

Οι κορυφαίοι της Microsoft θα ξεκινήσουν να παίζουν κόντρα στο παγκόσμιο κοινό στις 5 Ιουνίου, χωρίς όμως να ανακοινωθεί το έπαθλο του διαγωνισμού.

Στο επίσημο blog των Windows μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μια συλλογή από πασιέντζες για τα Windows PC ή smartphones, για να ξεκινήσετε την προπόνηση πριν την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος.