Νέα τάση: Online κράτηση για φαγητό από το κινητό

 

ImageHandler.ashx


Εφαρμογή για smartphones με Android κάνει ακόμα πιο εύκολες τις οnline κρατήσεις σε εστιατόρια

Το e-table.gr, η πλατφόρμα για online κρατήσεις σε εστιατόρια, προχώρησε στη δημιουργία μιας εύχρηστης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα με Android.

Σύμφωνα με στοιχεία του e-table.gr, σε διάστημα τεσσάρων μηνών 5.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα τη κράτησή τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Παρατηρώντας αυτή τη δυναμική, η ομάδα του e-table προχώρησε στη δημιουργία της Android εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο Google play.

Η εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη μια σειρά από λειτουργίες όπως:
-Κράτηση σε εστιατόριο «on-the-go», οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, με λίγες κινήσεις στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου.
-Ενημέρωση για τα υπάρχοντα ή νέα συνεργαζόμενα εστιατόρια.
-Λεπτομερείς οδηγίες για την τοποθεσία του κάθε εστιατορίου μέσω χάρτη.
-Ενημέρωση για προνόμια και αποκλειστικές εκπτώσεις από 10% έως 40% σε συνεργαζόμενα εστιατόρια.
-Συγκέντρωση πόντων για διεκδίκηση δωροεπιταγών αξίας 10 ή 25 ευρώ. Τα ποσά αυτά θα συνυπολογίζονται στο τελικό λογαριασμό ανεξάρτητα από τις άλλες επιμέρους εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα εστιατόρια.

Mέσω του e-table.gr, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους όλο το 24ωρο με άμεση επιβεβαίωση χωρίς πιστωτική κάρτα ή τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της κράτησης.

Στο e-table.gr ο χρήστης μπορεί να ψάξει εστιατόρια βάση περιοχής, κουζίνας, στυλ/ύφος εστιατορίου (ταβέρνα, ρομαντικό, επαγγελματικό) αλλά και κόστους. Παράλληλα υπάρχει για κάθε εστιατόριο ένα εκτενές περιγραφικό προφίλ με φωτογραφίες αλλά και αξιολογήσεις από άλλους χρήστες που πιστοποιημένα το έχουν επισκεφτεί και δοκιμάσει την κουζίνα του.