Το Pinnatta μπαίνει στο Facebook Messenger

 

imerisia_LARGE_t_1061_44072607_type13031


Τη νέα εφαρμογή “Pinnatta for Messenger” ανακοίνωσε η υπηρεσία διαδραστικών μηνυμάτων Pinnatta. 

Η εταιρεία -που είναι μέλος του FBStart Accelerator- επιλέχθηκε ως μια από τις πρώτες εφαρμογές που θα γίνουν διαθέσιμες στη νέα πλατφόρμα του Facebook για το Messenger.

Το νέο app είναι διαθέσιμo δωρεάν για συσκευές Android, iPhone αλλά και iPad. Η πρώτη έκδοση προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα βίντεο-μηνυμάτων και όχι τις διαδραστικές κάρτες, όπως έχουμε συνηθίσει. Σκοπός της εφαρμογής, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινή επικοινωνία μέσω του Messenger, αλλά και να επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν τα κείμενά τους με οπτικοποιημένα μηνύματα.

Η ενσωμάτωση του Pinnatta στο Facebook Messenger πρακτικά δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Messenger να εμπλουτίσουν τις συζητήσεις τους, αξιοποιώντας τα designs του Pinnatta με ένα μόνο click. Ένα νέο στοιχείο είναι πως τα Pinnattas αυτά είναι πλέον διαθέσιμα τόσο σε desktop όσο και σε mobile.

Η επόμενη έκδοση αναμένεται άμεσα και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μηνυμάτων και ψηφιακών καρτών, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαδραστικότητας καθώς και μεγάλη συλλογή από stickers. Η εταιρεία, μάλιστα, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης χαρακτήρων της Disney, της Pixar, της Μiramax και της Dreamworks μεταξύ άλλων.

Σχετικά με το Pinnatta

To Pinnatta είναι η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής διαδραστικών μηνυμάτων στον κόσμο, επιτρέποντας στους χρήστες smartphone να δημιουργούν, να μοιράζονται και να αλληλεπιδρούν με μοναδικές ευχετήριες κάρτες και μηνύματα. O αποστολέας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από εξατομικευμένες επιλογές, διαθέσιμες για κάθε περίσταση, ενώ ο παραλήπτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τo Pinnatta μήνυμά του με το να αγγίξει, φυσήξει, διπλώσει, τρίψει ή ακόμα και κουνήσει τη συσκευή του.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές και μετρά περισσότερα από 1,7 εκατομμύριο downloads.
Το Pinnatta ιδρύθηκε το 2011 στο Sunnyvale της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), και διατηρεί επίσης γραφείο στην Αθήνα (Ελλάδα). Η εταιρεία υποστηρίζεται από Αμερικάνους, Ρώσους, Κινέζους, Ιάπωνες, Άγγλους και Έλληνες επενδυτές και έχει αντλήσει μέχρι στιγμής κεφάλαια ύψους $3,4Μ.