Αθλητικά

Τζιχαντιστές σχεδίαζαν επίθεση στο «Καμπ Νου»

Ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι Τζιχαντιστές που επιτέθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη είχαν ως αρχικό στόχο το «Καμπ Νου» και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις.

Τον περσινό Αύγουστο το χτύπημα των Τζιχαντιστών στη Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης σκότωσε 15 άτομα και τραυμάτισε 130 ανθρώπους.

Η ισπανική εφημερίδα Periodico φέρνει στο φως ένα σχεδόν χρόνο αργότερα τα πραγματικά σχέδια των Τζιχαντιστών, οι οποίοι είχαν βάλει ως στόχο το «Καμπ Νου» και μάλιστα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από συνομιλίες και μηνύματα που μελέτησε η αστυνομία, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, ο αρχικός στόχος των Τζιχαντιστών ήταν να χτυπήσουν το «Καμπ Νου» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική της Primera Division.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι τρομοκράτες είχαν επισκεφτεί αρκετές φορές τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου μελετώντας τα πάντα πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Τελικά, το χτύπημα δεν έγινε ποτέ, και προχώρησαν στην ενέργειά τους στην πόλη της Βαρκελώνης.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button