Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Την «πλήρωσαν ακριβούτσικα τη νύφη» σε πολιτικό γάμο στην Πύλο!

21979335_10212364836095067_1492608114_n


Μια έκπληξη περίμενε το νιόπαντρο ζευγάρι και τους καλεσμένους μετά την τέλεση ενώς πολιτικού γάμου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Πύλου.

Νύφη, γαμπρός και καλεσμένοι έφτασαν στο Δημαρχείο με 4 αυτοκίνητα τα οποία παρκάρισαν κάτω από το Δημαρχείο Πύλου, ωστόσο μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή και έφτασαν στα αυτοκίνητά τους… είδαν ότι είχαν από ένα «ραβασάκι» της τάξεως των 80 ευρώ, έκαστο, από τις Λιμενικές Αρχές.

Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα στο σημείο από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με τον καταγγέλλων δεν ενοχλούσαν την κυκλοφορία. Μάλιστα όταν ο αδελφός της νύφης απευθύνθηκε στις αρχές ζητώντας εξηγήσεις, όπου του απάντησαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά γιατί είχε γίνει καταγγελία.

Μάλιστα, μέσω της σελίδας μας ο καταγγέλλων απευθύνει και ένα ερώτημα προς τον πρόεδρο επαγγελματιών Πύλου, «αν με αυτόν τον τρόπο προσελκύουν τους επισκέπτες και τον τουρισμό στην πόλη της Πύλου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button