Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Τη δημιουργία και λειτουργία βηματοδοτικού κέντρου θέλει το Νοσοκομείο Καλαμάτας

mpezos_kard-c-702x336


Τη δημιουργία και λειτουργία βηματοδοτικού κέντρου τοποθέτησης μόνιμων βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας διερευνά η διοίκηση του με την επιστημονική ομάδα των καρδιολόγων του νοσηλευτικού ιδρύματος με επικεφαλής τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Γ. Κουδούνη. Αυτό δημοσιοποιεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζος, προσθέτοντας ότι «κοινή είναι η διαπίστωση ότι με μικρές διορθωτικές κινήσεις θα πληρούμε στο ακέραιο το σύνολο των προδιαγραφών και προαπαιτούμενων. Στόχος μας είναι από το επερχόμενο φθινόπωρο να ξεκινήσουμε».

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση του κ. Μπέζου, έχει ως εξής:

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ …..ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες μαζί με την επιστημονική ομάδα των καρδιολόγων του Νοσοκομείου μας με επικεφαλής τον Διευθυντή κο Γ. Κουδούνη, «ξεκοκαλίζουμε» το ΦΕΚ 1295/ 30-6-2009 που αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας βηματοδοτικού κέντρου-τοποθέτησης μόνιμων βηματοδοτών. Κοινή είναι η διαπίστωση ότι με μικρές διορθωτικές κινήσεις θα πληρούμε στο ακέραιο το σύνολο των προδιαγραφών και προαπαιτούμένων. Στόχος μας είναι από το επερχόμενο φθινόπωρο να ξεκινήσουμε…..και οι συμπατριώτες μας να μην χρειάζεται «να ξενιτεύονται».

Απλά να θυμίσω ότι από τις 110 διακομιδές ετησίως της καρδιολογικής κλινικής προς Αθήνα, οι 70 με 80 αφορούν αποκλειστικά τοποθέτηση βηματοδότη. Και προχωράμε…»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button