Αθλητικά

Τι ζήτησε η Ιντερνασιονάλ από τον Μολέδο για να φύγει από τον Παναθηναϊκό

 

Μια από τις κινήσεις που πρέπει να μετάνιωσαν όσο λίγες στην Ιντερνασιονάλ, ήταν όταν άφησε τον Ροντρίγκο Μολέδο να φύγει ως ελεύθερος, με τον Βραζιλιάνο να καταλήγει στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε θέλει να εντάξει ξανά στο ρόστερ της τον 30χρονο στόπερ, τον οποίον προσπάθησε να πάρει πίσω σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους.

Μια από αυτές και η προσεχής, στην οποία ο Μολέδο θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ήδη, κατέθεσε πρόταση στο «τριφύλλι» ύψους 300.000 ευρώ, την οποία ο ελληνικός σύλλογος δεν έκρινε ικανοποιητική.

Η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου θα έχει συνάντηση με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρουν τη φόρμουλα με την οποία θα τον επαναπατρίσουν άμεσα. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί από τον Μολέδο να χαρίσει το ποσό των 100.000 που του οφείλεται από τους «πράσινους», προκειμένου εκείνοι να του δώσουν το «ΟΚ» για τη μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button