Αθλητικά

Τον Όσκαρ Γκαρσία στέλνουν οι Ισπανοί για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ισπανικό ρεπορτάζ εμφανίζει τον Ολυμπιακό σε προχωρημένες επαφές με τον 44χρονο Όσκαρ Γκαρσία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του. Καμία αντίδραση προς το παρόν στο Λιμάνι.

Ρεπορτάζ της Mundo Deportivo αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 44χρονο Καταλανό τεχνικό. Τονίζεται πως ο Όσκαρ Γκαρσία είναι κοντά στο να βρει ομάδα και αυτή είναι ο Ολυμπιακός.

Στο κείμενο μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως «ο Καταλανός τεχνικός, που ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, απολύθηκε λίγους μήνες αργότερα. Παρότι δεν έμεινε πολύ καιρό στη γαλλική ομάδα, ο Όσκαρ Γκαρσία έχει αποκτήσει καλό όνομα στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Τώρα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός, ο πρωτοπόρος της ελληνικής Λίγκας, ενδιαφέρεται να προσλάβει τον Καταλανό κόουτς». Υπάρχει μία εικασία πως μπορεί οι Ισπανοί να έχουν μπερδέψει τη Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ολυμπιακό, λόγω κοινής ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και επειδή η αγγλική ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση του Μαρκ Γουόρμπαρτον από τον πάγκο της.

Από τους Πειραιώτες στην παρούσα φάση δεν προκύπτει καμία αντίδραση ή ενημέρωση επί του ζητήματος ενώ το τελευταίο διάστημα δεν υπήρξε ή δεν είχε τεθεί τέτοιο θέμα από τον σύλλογο. Ο Ισπανός Γκαρσία είναι λάτρης του 4-4-2 και έχει δουλέψει σε Γαλλία με Σεντ Ετιέν, Αυστρία με Σάλτσμπουργκ, Αγγλία με Γουότφορντ και Μπράιτον, Ισραήλ με Μακάμπι Τελ Αβίβ και στους μικρούς της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button