Άγιο είχε οδηγός από τους Γαργαλιάνους που έπεσε με το όχημά του σε ελιά! [εικόνες]

 

main


Πραγματικά άγιο είχε σήμερα τα ξημερώματα  οδηγός από τους Γαργαλιάνους αφού βλέποντας κάποιος τα συντρίμμια στη φωτογραφία αντιλαμβάνεται αμέσως ότι η κατάσταση της υγειάς του θα μπορούσε να ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

 

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην επαρχιακή οδό Μαραθόπολης – Τραγάνας – Πύλου, στην διαστάυρωση «Γρηγοράκη».

 

Ο οδηγός κινούταν με κατεύθυνση προς Τραγάνα και ήθελε να στρίψει στην διαστάυρωση αριστερά με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο μάρκας Mitsubishi Pajero να βγει εκτός δρόμου σε παρακείμενο χωράφι με ελαιόδενδρα, από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο ξερίζωσε μία ελιά!

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων, η Πυροσβεστική καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άνδρα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  gargalianoionlineo οδηγός του αυτοκινήτου είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου για την ζωή του.

 

Να σημειωθεί ότι μέσα στο όχημα τη στιγμή του ατυχήματος δεν επέβαινε δεύτερο άτομο.