Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες του Τέλου Άγρα [εικόνες]

IMG_1713_2


Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πίτας για τα τμήματα της ακαδημίας του Τέλου Άγρα.

Γονείς και παιδιά των ακαδημιών συγκεντρώθηκαν στο καφέ «Il Centro», στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων και έστησαν μια γιορτούλα με πολλές λιχουδιές και χαρούμενες παιδικές φωνές.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών, μέλη του Δ.Σ., ο τεχνικός του Τέλου Άγρα κ. Α. Μαυρέας, οι προπονητές της ακαδημίας κ.κ. Α. Ζόμπολος και Χ. Νάκος καθώς και παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Την πίτα έκοψε ο κ. Λάππας ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά ενώ οι δύο τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Νίκος Κοστόφ και Νίκος Γεωργακόπουλος.

Ο προπονητής του Τέλου Άγρα κ. Μαυρέας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, τόνισε την ανάγκη να έχουν τα παιδιά υγιείς στόχους πρώτα τις σχολικές και μετα τις αθλητικές επιδόσεις τους! Μετά από κλήρωση πρόσφερε μια φανέλα με το νούμερο 10 και ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ στον τυχερό Γιάννη Νικολόπουλο ενώ είπε αινιγματικά ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολυ κοντά στη Μεσσηνία και θα δούμε σε λίγο καιρό για ποιό λόγο…

Δείτε εικόνες:

IMG_1717

IMG_1718_2

IMG_1729

IMG_1731

IMG_1735